Numerologien er et oldgammelt redskab til at forstå tal og bogstavers betydning på en spirituel måde og om deres energier og vibrationer.

Din fødselsdag viser hvem du er som type. Dit navns tal-energier og dine navnes totale energi viser, hvordan dit navn påvirker dit liv. Godt eller mindre godt.

Jeg kan undersøge, hvordan dit navn harmonerer med din fødselsdato. Hvordan din jobsituation, dit privatliv, fritid mv. påvirkes af dit navn og fødselsdag. Hvordan du har det fysisk og psykisk.

Jeg ser på, hvad de enkelte navne hver især tiltrækker: gode eller mindre gode oplevelser. Om du har mulighed for at udfolde dine medfødte evner og kvaliteter eller mangler der harmoni mellem dit navn og fødselsdag?

Jeg er uddannet af numerolog Freja Larsson. Metoden jeg benytter er en videreudvikling af Cheiro og Goodmans´s beskrivelser, der anvender det hebraiske alfabets talværdier.

Jeg tilbyder hjælp til navneændringer, vejledning til giftenavn, navne til nyfødte og fremtidsprognoser.
Du vælger selv om du vil starte med en minitest af dit navn eller en dybtgående analyse. Herefter kan du tage stilling til, om du ønsker forslag til en justering af dit navn.